single-image

Det surrar i hela kroppen när motorcykelkläderna åker på

I dessa tider är det kanske mer än någonsin viktigare att kunna definiera sin egen frihet och att leva ut den. För när det känns som att Sverige och världen hela tiden krymper och blir mer begränsat är det upp till individen själv att odla sina möjligheter till att leva ut i tillvaron.
För ju mer vår värld krymper – ju mer krymper också våra tankar, idéer och tro på alla de möjligheter som omger oss.

Fyrverkerier inombords

Kan du därför hitta det som gör dig lycklig och och får livet att spritta omkring i dig, som fiskar som leker i forsen, ska du låta denna känsla vara din kompass.
Många av oss känner till exempel att när vi drar på oss våra motorcykelkläder, varma som de må vara, så pirrar det också till lite i kroppen. Det är som om att alla system inombords känner att det äntligen är dags för att ge sig av ut på äventyr igen.

För frihet behöver egentligen inte vara särskilt komplicerat. Istället handlar det om att inse att det är vår födslorätt och att reflektera över vad vi har gått med på, aktivt eller ej, för att förhandla bort delar av den.
Allt fler börjar till exempel inse att det går att vara väldigt fri genom att inte ha en fast bostad. Fler och fler rullar runt på vägarna, sittandes i sitt hem eller med den i släptåg.
Anda blir till digitala nomader där hela världen är ens lekpark.

Även om möjligheterna som sagt har krympt en aning just nu kommer det att komma en tid då vi kommer att vara ur detta vakuum.
Det är nu, idag, som du lägger det fundament som du kommer att bygga din nya framtid på. Välj därför i att investera i din frihet – vilket sätt du än gör detta på.