single-image

Att välja den rätta sexleksaken

Att veta vilken sexleksak som är bäst för en är inte alltid det enklaste. Med tanke på den enorma efterfrågan på sexleksaker finns det ett riktigt stort utbud – ett helt hav av sexleksaker som ligger och väntar på en. Butiker såsom Lovebuddy ser till så att man får en enkel översikt av det stora sortimentet, men då är bara frågan vilken sexleksak som kommer att passa ens individuella behov. Var ska man börja om man exempelvis aldrig tidigare har testat på en sexleksak?

sexleksak

Var ska jag börja?

Standardleksaken när det kommer till erotisk utrustning brukar vara dildon. Denne är relativt enkel att använda och kommer i en lång rad olika storlekar samt former för att det ska finnas en variant som passar alla. När det kommer till just dildoar är det inte ovanligt att man stöter på leksaker med titlar såsom “Nybörjardildo”, och dessa kanske man vill kika närmare på om det är ens första sexleksak. Man kan alltid även köpa ett kit med tre olika dildoar – en liten, en mellanstor och en stor variant. På så sätt kan man uppgradera i sin egen takt. Tänk på att det kommer att underlätta avsevärt om man köper med sig glidmedel. Efter användning kan det dessutom vara bra om man har specifik sexleksaksrengöring. I många fall kan man dock rengöra sina sexleksaker med enbart tvål och vatten.

En annan stor favorit är vibratorn. Många vibratorer erbjuds med en rad olika program så att man själv kan välja styrka, snabbhet och intensitet. Med en vibrator slipper man att själv behöva jobba hårt, och istället kan man bara ta det lugnt medan vibratorn gör jobbet åt en. Vanligtvis kan man ladda dem i väggen för att sedan få flera timmar av njutning. Om man är ute efter någonting lite mer kinky finns det BDSM leksaker, sexgungor och en hel uppsjö av andra förträffliga alternativ. Man får helt enkelt titta runt själv och se vad man föredrar.