single-image

Få upprättelse med advokat i Göteborg

Har du blivit lurad i affärer eller fått krav som du inte vill betala? Anlita en advokat i Göteborg som kan hjälpa dig att få upprättelse. Kanske är det någon släkting som har tillskansat sig för mycket pengar i samband med arv, eller en kompanjon som lurade dig. 

Ibland kan man låta oförrätter passera, men i de flesta fall har man en rättskänsla som säger att så här får det inte gå till. Det finns alltid folk som bryter mot lagen och chansar på att komma undan, men det är viktigt att man kämpar för sin sak. Det kan vara bra med en åsikt från en advokat, som har kunskap om vad lagen säger. 

När man blir lurad i affärslivet

Det finns firmor som är i gråzonen mellan hederliga företag och blufföretag, och de skickar ibland helt felaktiga fakturor och chansar på att folk känner sig tvungna att betala. Om man nekar, skickar de påminnelser och inkassokrav. Sådant är svårt att hantera, men det är alltid bra att kunna hänvisa till sin advokat. 

Kompanjoner kan lura varandra, och har skadan skett kan du få hjälp av en advokat så att du har chans till att få skadestånd eller pengar tillbaka. Googla på Advokat i Göteborg för att hitta en rutinerad jurist. Annars kommer du förmodligen att ångra dig, och gäller det stora belopp är det definitivt värt besväret.

 

Avtal och arvstvister

Advokater hjälper också till att skriva affärsavtal, så om du är i färd med att exempelvis anställa en säljare eller skaffa en ny kompanjon, behöver du ett juridiskt bindande avtal, så att du inte blir lurad igen. Din advokat i Göteborg kan ge dig råd och tips utifrån sin långa erfarenhet och kunskap om lagar och regler. Advokaten har också stor vana vid arvstvister, kan tipsa om lämpliga åtgärder och kan också upprätta testamenten.

You may like