single-image

Fula fasadskyltar fasansfullt för inflyttande i Göteborg och Malmö

advertorial

Både Malmö och Göteborg har länge haft större industriområden i sina centrala delar. Den tiden är snart helt förbi. Städerna bygger bostäder så det knakar, och gentrifieringen av stadsdelar som tidigare var helt upptagna av företag och industrier, är i full sving. Ut med det gamla, in med det nya, och de företag som vill vara kvar i området gör bäst i att snygga till sina fasader. Annars kommer klagomålen till det lokala skönhetsrådet troligen hagla ned från de nybildade bostadsrättsföreningarna.

Du som sitter på en gammal ful industrifastighet men ändå vill vara kvar där du alltid har varit kan kanske slänga ett getöga på hur din skylt ser ut. I det gamla industrilandskapet var det kanske inte så viktigt, men nu ska skylten betraktas med en annan blick. Innan du får panik kan du slå en kik online på https://www.skyltcompaniet.se/produkter/ så ser du snart att utbudet på fasadskyltar i Malmö eller Göteborg är stort och dina möjligheter alltså många.

 

 

Så undviker du att förarga gamla kunder med din nya fasadskylt

Bara för att området där ditt företag är verksamt är under förändring, är det inte säkert att du vill ändra alltför mycket på ditt företag. Kunderna måste kunna känna igen sig. Både malmöiter och göteborgare är ju dessutom välkända för att vara traditionalister, så det gäller att anpassa dig lagom mycket. Du kan heller aldrig vara säker på om dina kunder är påhejare eller motsträviga till de förändringar staden går igenom. Kanske vill de bara ha det som det alltid har varit, och blir besvikna på dig om du “säljer ut”. Har du till exempel en välkänd logotyp ska du självklart använda den även i fortsättningen. Även om en fräsig Art Director flyttar in i lägenheten mitt emot och erbjuder sig designa om din fasadskylt.