single-image

Letar du efter LED strips som från LED Megastore?

Antalet butiker som säljer LED-lampor av olika slag har exploderat. Dessutom har LED revolutionerat hur du kan välja olika typer av belysning. Ljussättning hemma har därför aldrig varit lättare. Så hur kan du inreda med LED strips?

Det kan vara bra att känna till att en LED strip är en slinga eller remsa med dioder som lyser och håller länge. Eftersom baksidan består av självhäftande tejp är den lätt att sätta upp. Praktiskt och snyggt i husbilen och husvagnen. Moderna LED strips finns i många varianter, exempelvis hos www.ledmegastore.se. LED strips har många fördelar och kan användas för att inreda på ett helt nytt sätt, till exempel som punktbelysning eller för att rama in saker i hemmet, det skapar härliga effekter.

Gör hemmet säkrare med LED strips

Fördelen med ljusremsor är att de kan göra hemmet säkrare, och för barn som är mörkrädda kan även ljuset göra att de känner sig tryggare. Trappor är ofta en källa till olyckor. Du ska snabbt ta dig ner på natten då du hör ett ljud, tänder inte taklampan och missbedömer steget i mörkret. Istället för att smidigt slinka ner för trappan rasar du ner och bryter benet. Genom att ha diskreta LED strips som trappbelysning blir trappan säkrare, dessutom är det elegant och ser stilfullt ut.

LED strips går också att placera så att du uppmärksammar trösklar och andra hinder. Perfekt sätt att säkra när synen börjar bli lite sämre. LED strips kan även användas i offentliga lokaler där det behövs lite mer tillgänglighet.

Låt ljusslingor skapa effekter. LED strips passar även för att lysa upp där du vill skapa effekt i hemmet. Eftersom det finns många olika färger och former kan barnen få häftiga installationer på väggarna. Istället för att måla om eller tapetsera går det att välja nyanser som skapar nya färgsättningar i rummet.