single-image

Luften man andas

Redan när man kommer in i ett hem får man en känsla av vad hemmet utstrålar. Hallen är en plats där man tar av sig våta jackor och smutsiga skor, så det är en mycket utsatt plats för oönskade dofter. Börja resan in i hemmet med en väldoft genom att placera en luftfräschare redan i det första rum man kommer in i. Och varför inte sedan fortsätta med att på strategiska platser placera ut luftfräschare med en god doft, för att försätta hela hemmet i samma goda känsla. Det blir ytterligare en dimension av inredningen för att skapa det hem som man önskar och vill koppla av i.

 

Blommor eller hav

Hela hemmet kan förflyttas in i skogen, ner till havet eller ut på en blomstrande sommaräng. Valet är helt ditt och det kan även följa säsongernas växlingar, för att få nya fräscha intryck och variationer. Coolpriser är ett av de företag där man kan köpa luftfräschare med tillsatser av ett flertal goda dofter, helt efter eget tycke och smak. Börja gärna med att sätta dem i de mest utsatta rummen som badrum, källare, garage och hall. Men prova även att fylla hemmets övriga rum för att få den där totala känslan av välbefinnande i hela hemmet.

 

 

En elektrisk luftfräschare

Om man vill fräscha upp sin inneluft så finns det ett flertal olika sätt att göra det på. Det finns exempelvis sprayer, doftblock, potpurri och rökelse. Men med nutida teknologi kan man även köpa luftfräschare och luftfuktare som är eldrivna och därmed själva släpper ut väldoft med jämna mellanrum. Man behöver alltså inte själv styra det och det gör även att livslängden på varje dos blir mycket längre än doften hos exempelvis doftblocken och potpurrin. Med den stora variationen av olika dofter som finns, så ger det stor möjlighet att skapa det hem som man önskar.