single-image

Måste man städa efter flytten?

Det är mycket att tänka på när man ska flytta. Tur att man inte gör det så ofta, för då hade man nog blivit lite tokig med tanke på allt packande och ordnande. Det är otroligt hur mycket saker vi människor lyckas samla på oss, trots att vi kanske gör vårt bästa för att åstadkomma motsatsen. 
Kanske är det därför vi flyttar till hus till slut – för att vi helt enkelt behöver platsen för att kunna förvara alla våra saker?

Njae, det är såklart inte hela sanningen, men det är kanske en del av den.

Hur det än må vara med den saken så är det bökigt att flytta. Speciellt om man älskar att läsa och har en enorm cd-samling som man envisas med att släppa med sig – trots att man inte har lyssnat på skivorna på snart två decennier. Allt sådant väger elefant när man ska lyfta sakerna.
Hemligheten är förstås att inte fylla en karton med böcker, utan att toppa av med andra saker som är lättare.

Nåja, en kul grej med flytten är alla vänner som frivilligt sluter upp för att hjälpa till med flytten. Det blir en väldigt trevlig stämning, och kanske får man ihop folk som annars inte ses så ofta. Naturligtvis ska det hela avrundas med att den flyttade bjuder på pizza som tack.

Sedan när man väl har flyttat så väntar det jobbigaste av allt – städningen. Man tycker liksom att det borde räcka med att flytta, men nej, det ska alltid städas också.

En smidig genväg är förstås att unna sig städning i Stockholm genom att hyra in städare från En renare vardag. Det är förvånansvärt billigt att låta proffsen ta hand om städandet och på företagets hemsida kan du enkelt knappa in dina uppgifter för att se vad det hela kommer att kosta.