single-image

Middagslösningar för alla hushåll

Idag går det att beställa all sorts mat hem till dörren. Många företag levererar färdiglagat, portionslådor och matkassar för att underlätta din vardag. De flesta vill äta bra mat lagad från grunden men få vill lägga ner tid på planering, inköp och tillagning. Genom att beställa hem matleveranser sparar du både tid, huvudbry och pengar. Företagen som levererar maten till din dörr har gjort allt förarbete, så att du bara behöver tänka på att färdigställa maten.

 

Köttlådor för den kvalitetsmedvetna

Det finns också lösningar för dig som bara vill ha hjälp med utvalda råvaror. Hög kvalité och en bra djurhållning är ett krav för många som äter kött. Med den import som råder idag går det att hitta både bra och mindre bra kött och det är ofta ett stort utbud att gå igenom när du handlar. För att slippa göra detektivarbetet själv varje gång du är i affären så kan du beställa färdiga köttlådor istället. Vissa butiker och företag erbjuder detta som en lösning för att ge dig bra kött av olika sorter. En köttlåda kan till exempel innehålla karréer, kamben, entrecôte, biffar, hamburgare och färs. Köttlådorna går oftast att beställa i olika storlekar så att de ska passa alla hushåll.

 

 

Spara pengar och få större variation

Du kanske tycker att en färdigpackad köttlåda eller matkasse är en för stor investering, men tänk på de extra utgifterna som gärna smyger ner i kundkorgen när du går och handlar med kurrande mage. Lägger du ihop de onödiga utgifterna under en månad så har du snabbt skrapat ihop pengar som kan ge dig hemlevererad mat istället. Denna lösning ger också en större variation än de uttjatade Mamma Scans köttbullar och pappas knappt ätbara köttfärssås. Allt för ensidig mat blir tråkigt för smaklökarna och sämre för kroppen som kräver variation i näringsämnen för att fungera optimalt.