single-image

Se över din säkerhet

Det är en trist slutsats att dra men Sverige känns allt mer otryggt. Det diskuteras en hel del om statistik hit och dit, men den överhängande känslan är ändå att risken att bli påhoppad ute på gator och torg har ökat under de senaste åren. 
Och någonstans är det ju ändå känslan som faktiskt skapar den samhällsbild som vi lever i.
Oavsett vad statistiken än må säga.

Under året har det varit en hel diskussioner om den så kallade Sverigebilden. Till exempel så meddelade Volvos Cars vd Håkan Samuelsson i somras att en av anledningarna till att det är så svårt för företaget att värva utländska arbetskraft är att folk undrar om det är tryggt att bosätta sig i Sverige. I detta fall specifikt i Göteborg.

Det är en rätt trist utveckling som just nu inte verkar ha någon lösning i sikte. Den diskussionen bland sju av riksdagens åtta partier som nyligen ägde rum resulterade ju som bekant inte i något konkret. Två av partierna, M, KD och L meddelade att övriga partiers målsättning inte levde upp till de krav som man själva hade.

Slutsatsen är att vi än så länge får rikta in oss på att behandla symptomen. Den som har investerat pengar i vakt- och övervakningsaktier lär med andra ord kunna tjäna en hel del stålar inom den överskådliga framtiden. 
Det är tur att veta att det finns privata aktörer som ser till att öka säkerheten när politikerna inte lyckas hitta en gemensam väg framåt.

Blue Light Security är ett bevakningsföretag i Göteborg som ser till att hålla säkerheten på event och i andra sammanhang. Befinner du dig i västra Götaland och är i behov av bevakning så har du här ett företag med stor rutin som ser till att du kan anordna ditt evenemang i lugn och ro.