single-image

Skräddarsydda konferenser

Det finns många anledningar till att anordnar konferenser. Kanske vill man ha en liten kickoff för sina anställda där man samarbetar och delar med sig av sina ideér och kanske formar nya. En konferens ger de anställda ett tillfälle att mötas utanför arbetsplatsen och här kan ofta nya idéer och visioner skapas. En konferens kan också bli aktuell när man är olika företag som vill mötas för att kanske skapa nya samarbeten. Konferenser är ofta trevliga då man kommer ifrån arbetets vanliga lokaler men ändå får en chans att mötas för att spåna på nya idéer. 

När man ska anordna en konferens är det bra om man kan hitta en lokal som är lagom stor och som känns fräsch och inspirerande. Om man ska anordna en konferens i Malmö kan man kika hos Folk Mat & Möten, som är ett företag som jobbar med konferenser. Här erbjuder de konferenslokaler som känns fräscha och som är nyrenoverade. De har dessutom lång erfarenhet inom branschen och kan skräddarsy varje konferens så den passar för deras önskemål och behov. De har också en restaurang där stjärnkocken Titti Qvarnström står för maten som är kreativ i sin matlagning samt använder sig av lokala och närproducerade produkter. 

Företaget har verkligen konferenslokaler för alla tillfällen, då den största har plats för 200 personer och den minsta för 6 personer. Det gör att man kan välja en lokal som passar och som varken känns för stor eller för liten. Konferensanläggningen ligger på Nobeltorget i centrala Malmö och hit kan man enkelt ta sig från centralstationen som endast ligger elva minuter bort. Stadsbuss fem åker från stationen och stannar precis utanför dörren till konferensanläggningen. 

Det är många saker som spelar in när man ska boka en konferenslokal, som läget, maten och själva lokalerna och här behöver man inte tumma på något.