single-image

Svåra tider och renare städer?

Allt fler europeiska städer börjar lika spöstäder när restriktionerna blir allt mer omfattande. Okej, riktigt så illa är det kanske inte men då många länder minskar ner persontrafiken till ett minimum så blir det märkbart tommare ute på gatorna. Istället tenderar människor att söka sig ut till parker, skogar och liknande miljöer för att få respit från allt det trista som sker. Återigen är det grönskan som blir den plats som vi tar oss till för att få tröst och kraft.

Positiva effekter av nutidens prövningar

Den dagen vi väl kommer ut på andra sidan av denna epok, för det måste den nästan få kallas för, ska det bli intressant att se hur saker och ting har påverkats. Kanske är det så att våra städer faktiskt har blivit renare och finare eftersom vi inte har varit ute i dem lika mycket.
Vem vet? Kanske är det så att företag som Hustvättarna hinner med att komma ikapp en mängd med klottersanering: https://hustvattarna.se/klottersanering. Vi får hoppas att städerna faktiskt kommer att se renare och finare ut efter allt detta.

Som sagt så hjälper det inte att känna oro över det som händer – utan det handlar om att ta hand om sig själv. För det enda som vi kan påverka är som sagt vår egen hälsa. För om du kan sanera bort det “klotter” som du själv bär på, både det inre och det yttre, så kommer du garanterat att känna dig lättare och friare i själen.

Många talar ju om en positiv livsinställnings effekt på immunförsvaret. Om inte annat så kommer du att ha det roligare i dessa trista tider, något som är nog så viktigt – även för din omgivning.
Passa därför på att titta på många komedier, skratta mycket och högt och dela med dig av den glädje som du bär inom dig med människorna omkring dig.

Leave a Comment

Your email address will not be published.