single-image

Tufft jobb att arbeta med betonghåltagning i Stockholm

Betonghåltagning i Stockholm är ett hårt, tungt, smutsigt och farligt arbete som samtidigt kräver stor precision och noggrannhet. Det är en ekvation som gör att det kan vara svårt att få tag i någon som passar. Men ändå brukar det inte vara svårt att hitta personal, tvärtom. För det är en typ av arbete som är roligt och mycket varierande. Ena dagen kan du göra hål för ledningar i en privatvilla och nästa gör du stora hål i riksdagshuset.

Kreativitet, ett gott huvud och förmågan att se hela processen är av största vikt om du ska arbeta inom området. Det gäller även att du har ordentlig ordning på allt som har med säkerhet att göra, eftersom det är ett i allra högsta grad farligt arbete. Du kommer att arbeta med mycket kraftfulla verktyg och maskiner. Och det du tar bort ur hålen kan vara av en mycket hög vikt och stor storlek. Säkerheten är därför viktig och får inte slarvas bort.  

Med personlig lämplighet

Det är nog få barn som drömmer om att bli betonghåltagare. Och det är faktiskt också så att många av dem som slutligen går in på den banan, har börjar i en helt annan ände. Yrket som sådant är lite tvärtom mot vad yrkesarbetare normalt gör i och med att jobbet går ut på att ta hål i det som någon annan har skapat. Därför är det också viktigt att du som vill jobba med detta har rätt personlighet för att tycka att det är givande och kreativt.

Men det är ändå ett mycket viktigt arbete som i allra högsta grad kräver kreativitet. Du kommer ju att göra hål för fönster, dörrar, ledningar, pumpsystem, ventilation och annat som är av högsta vikt för husets välmående. Och de boendes trevnad. Därför är det ett yrke att vara stolt över.