single-image

Välja rätt affischer för hemmet

En affisch är ett tryck, ofta av ett fotografi eller annan bild, som man använder sig av som tavla. Med affischer kan man välja att endast ha en som sticker ut eller så väljer man flera som kan passa ihop och skapa en helhet. 

Det är en typ av konst som kostar betydligt mindre än målade tavlor och därför kan man få unna sig att använda dem var man vill och hur många man vill. Helt efter eget tycke och smak. Man kan också välja att rama in dem eller bara sätta upp dem som de är.

Eget tycke och smak

Med affischer kan man dekorera hemmet efter en känsla eller period som man just då är i. Det går till och med att byta ut affischerna under året. Något kanske passar under sommaren, något under hösten, något under vintern och annat på våren. På det viset kan man ta in naturen och årstiderna i hemmet. 

Men det finns även det som man vill ha under en längre tid. Det kan till och med vara så att man väljer att behålla någon eller några affischer hela livet. Kanske är det något som påminner om barndomen eller en affisch som man fått av någon som betyder något speciellt.

Skräddarsydda om man vill

De flesta affischer är generella där alla köper likadana. Men det finns även affischer som man kan få skräddarsydda i endast ett eller några få exemplar. Det kan vara ett barns födelse, ett giftermål eller något annat speciellt tillfälle i livet. 

På det sättet kan man få en helt egen affisch som man kanske vill spara hela livet och som kan betyda något mycket speciellt, både för den som får den och för andra i familjen och runt omkring. En affisch som kan pryda väggen i alla bostäder som man framöver flyttar till.  

Leave a Comment

Your email address will not be published.