single-image

Flos lampor ger mer än bara belysning

Under 2020 så har arbete hemifrån blivit allt mer vanligt, vi måste utöva social distansering och de med möjlighet ska jobba hemifrån så ofta det går. Det har gjort att människor har använt allt från köksbordet till strykbrädor som skrivbord, hade man inget kontor sedan innan har man fått göra en plats för jobb.

Det allra bästa är om man har ett rum som man kan hänge åt arbetet där det går att stänga dörren om sig och som man inte behöver sitta i då arbetet är färdigt för dagen.

Inred arbetsrummet rätt

Oavsett om man har en skrubb eller ett luftigt rum som arbetsrum så finns det vissa saker som kan vara avgörande för arbetsplatsen oavsett rummets förutsättningar. Man bör se till att ha ergonomisk stol och ett bra skrivbord som har plats för det man behöver. Det ska finnas bra förvaring så att man alltid kan hålla skrivbordsytan välstädad och man behöver bra belysning.

En bra allmänbelysning i form av riktade spotlights kan vara ett bra sätt att få effektiv och fin spridning på ljuset. En skrivbordslampa är viktig att ha, finns det inte plats på bordet så kan man fästa en med flexibla armar på väggen istället. Belysningen kompletteras bra med en fin golvlampa eftersom den kan jämna ut ljuset från taklampan och skrivbordslampan vilket tar bort skarpa kontraster. 

Vackra lampor som tar in stilen i hemmet

Flos är ett italienskt företag som grundades år 1962 och har sedan dess producerat massor av vackra golvlampor, bordslampor, vägglampor, pendlar och utomhus lampor. De präglas av kvalitet samt snygga detaljer och är kända för att producera lampor som passar in i de allra flesta hem.

Köper man en Flos lampa så får man så mycket mer än bara en ny ljuskälla, de är i sig ett stycke konst och en vacker inredningsdetalj. Hos Lampemesteren hittar man över 300 produkter från Flos till bra priser och med snabba leveranser, kolla in sortimentet på https://www.lampemesteren.se/flos-se/.