single-image

Storage i Uppsala

Tänk om man kunde hitta bra förvaring och kunna till exempel förvara sina saker, sina finaste ägodelar som man är rädd om, på ett riktigt säkert sätt. Det är jätteviktigt att det ska finnas både el och värme så att inte sakerna blir mögliga eller skadade. Det finns säkert många storage som inte har sånt och kanske har lägre hyra. Vill man betala lite mer för att det finns el och värme vill man väl ha det? Det beror väl på hur man prioriterar eller hur?  Idag kan man googla på mycket och det dyker upp olika företag, det är ju toppen. Det är jätteviktigt att man är nöjd och ser efter sin ekonomi.

 

Var finns ett bra storage?

 

Som jag nämnde tidigare så vill man ju ha en bra storage och det finns olika prisklasser beror på vad man är ute efter. Det finns ett bra Storage som ligger i Uppsala och har funnits sedan 2012, visst låter det bra och seriöst? Vill man ha en bra magasinering som erbjuder el och värme finns företaget Flyttharry. Deras ambition är att göra sina kunder nöjda oavsett vad det är för flytt. Några kunskapsområden är att de har kontorsflytt, bohagsflyttar, magasinering och lagring, visst låter det toppen? Det som är så bra också är att de är mycket miljömedvetna och är mycket noga med att planera påverkan av miljön, eftersom det är mycket på tapeten om klimathotet.

 

 Vägarna förbi

 Bor du i eller i närheten av Uppsala kan du ju ta vägarna förbi till Flyttharry och prata med dem om du har några frågor eller funderingar kring deras magasinering. Du kan även gå in på deras hemsida först och läsa lite mer om dem. Du kan självklart slå en liten pling först om du känner för det. Lycka till med dina saker och hoppas du blir nöjd.