single-image

Släpar du dig fram i vardagen? Hyr en släpvagn och flytta till nya jaktmarker!

Förändringar.

Ett ganska jobbigt ord va? För det finns aldrig några garantier för att förändringar faktiskt också leder till förbättringar. Ibland är förändringar endast just det – förändringar.

Ge dig själv en rejäl julklapp!

Däremot så brukar livet vara ganska tydligt med när det är dags att ta tjuren vid hornen och göra de där jobbiga förändringarna i sit liv. Ofta så har man skjutit upp beslutet länge, för vi gillar som sagt i regel inte förändringar. Men är det något som vi verkligen behöver ändra på så brukar detta förr eller senare belysas med att situationen blir ohållbar.
För när alternativet har blivit så oaptitligt och ohållbart så brukar vi till slut mer eller mindre tvingas till att göra den förändring som vi har bävat för.

Har det gått så långt brukar det handla om något rätt jobbigt. Har du människor omkring dig som kan hjälpa och stötta dig så blir processen tusen resor lättare.

Kanske handlar det om att du måste flytta ut från din lägenhet för att området som du bor i inte längre känns tryggt och trevligt. En kompis med en bil som åker och hyr någon av Mohlin Trailers många släpvagnar kan ibland kännas som en ängel. 

That’s what friends are for.

När allt det jobbiga väl är gjort kan du börja bygga på ditt nya liv. Med tiden kommer ditt bökiga förflutna att bli till ett minne och du kanske till och med kommer att se tillbaka på det med tacksamhet. För alla våra erfarenheter, trevliga som svåra, bär ändå på lektioner som har potentialen att göra oss till bättre människor.

Ge dig själv därför en sak i julklapp i år: Ta tag i något som du har skjutit upp länge nog. 
På det sättet blir du fri från denna börda som tynger ned ditt liv och hindrar dig från att leva livet fullt ut.
Det är årets julklapp om något.

Leave a Comment

Your email address will not be published.